Het tweede gesprek bij het CI-team

Op 13 december 2018 hadden we een tweede gesprek bij het CI-team. In dit geval met de KNO-arts en de audiologe.

Voorafgaand aan dit gesprek was Lieke besproken binnen het team, er werd gekeken of ze echt wel geschikt bevonden werd voor twee CI’s. Om eerlijk te zijn voelde dit een beetje als examen doen… waren we wel goed genoeg? Dat voelde zo gek en naar eigenlijk! Maar we hebben geprobeerd dit naast ons neer te leggen en er met een open blik naar toe te gaan.

inwendig beeld CI Cochleair Implantaat

Inzien patientdossier.

Een van de dingen die daar ook wel bij geholpen heeft is het kunnen inzien van haar dossier op de site van het ziekenhuis. Veel ziekenhuizen hebben dit tegenwoordig. Je kan er veel op terugvinden over de behandeling. Daarin zag ik dus dat het overleg was geweest en dat Lieke inderdaad CI kandidaat was. Dan ga je toch een stukje geruster richting dat gesprek.

Met de deur in huis.

De arts wond er geen doekjes om (ik hou er wel van!) Lieke was inderdaad kandidaat voor 2 CI’s. En dat wilde ze zo snel mogelijk gaan inzetten. Aangezien het al half december was schatte de arts in dat het niet meer dat jaar zou zijn, maar dat we in januari zouden horen wanneer precies.

Hij zette in op het voorjaar. Maar wij wilde het liefst dat ze voor haar 1e verjaardag al geopereerd zou zijn. Gelukkig werd hier naar geluisterd.

Wederom begon het wachten…

Gelukkig nieuwjaar!

Dus het werd Kerst en Oud & Nieuw volgde… Leuke feestdagen gehad, maar ergens kon het me ook niet snel genoeg gaan. In januari begon weer een stukje wachten.

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *