meivakantie denemarken legoland billund

Denemarken met onze kids.

Ligt het aan mei / mij šŸ˜‰ of vliegt de tijd?! Niet normaal zeg. Vanmorgen onze oudste alweer op school afgezet na 2 weken meivakantie… Het was een heerlijke vakantie! Hij had wat mij betreft nog wel een weekje (of 2) mogen duren.

Denemarken here we come!

meivakantie denemarken legoland billund

Na een paar heerlijk warme dagen in Nederland (waar is het mooie weer toch gebleven?) gingen we naar Denemarken!

Na een voorspoedige heenreis waren we er vrij vlot, al zeg ik het zelf. De 1e dag konden we heerlijk in het zonnetje zitten en genieten op het vakantiepark. Een goed begin van onze vakantie.

Lieke deed het super tijdens deze reis. We hadden er bewust voor gekozen haar CI’s af te laten. Even rust in zo’n rumoerige auto. Tegen het eind van de reis vond ze het niet zo leuk meer. Maar geef haar eens ongelijk. Als dreumes kan je zo weinig in een auto. Spelen kan, maar houdt ze echt nog niet een hele reis vol. Slapen in de auto is volgens Lieke voor baby’s, haha! En een filmpje kijken, tja daar zijn we zelf niet zo’n fan van op deze leeftijd.

Lieke in de auto, meivakantie DenemarkenTegen het eind van de reis heb ik haar stoeltje, die normaal gesproken nog tegen de rijrichting in staat, dan ook omgedraaid. Zodat ze me kon zien. Eva had dit ook toen ze zo oud was. Dus ik geef haar gehoor nu even niet de “schuld”, het blijft gewoon lastig. Reizen met een dreumes.

Tweede paasdag, Legoland-dag

Maandag, 2e paasdag, gingen we naar Legoland. Wat hebben we het daar fijn gehad! Eva had het daar zo naar haar zin. En ook Lieke keek haar ogen uit. Het is echt een ontzettend leuk park, waar je prima een dag kan vertoeven. We hadden er supermooi weer bij!

Mamma en Eva in Legoland

Lieke heeft in Legoland wel heel de dag haar CI’s op gehad. Niet 1x trok ze ze af. Echt een wonder, want het is nog net niet haar favoriete spelletje momenteel šŸ˜‰ Ik heb echt het idee dat ze er profijt van gaat merken als ze ze op heeft. Superfijn dus. De muziek en geluiden in Legoland zijn gelukkig niet superhard of sterk. Dat doet de menigte wel die Legoland bezoekt… Voor Lieke, en daardoor ook voor ons, heel goed te doen dus! En omdat ze ze zo goed ophield was het voor mamma ook relaxed, ik was niet continue aan het checken of ze ze nog op had en of ze niet kwijt waren… adem in, adem uit .

LEgoland Billund vrijheidsbeeld van lego
pappa en lieke in legoland denemarken

Er is meer dan alleen Legoland!

Natuurlijk bestaat Denemarken niet alleen uit Legoland. Er is nog veel meer te doen.

Echt, een korte vakantie in Denemarken is te kort om al de leuke activiteiten te kunnen ondernemen. Dus we hopen zeker nog een keertje terug te kunnen gaan.

Maar dan wel met een bak vol tips om onze kleine meid te kunnen entertainen. Dus kom maar door met jullie tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *