Kus voor Lieke - mijn zusje is doof

Blog onder het stof… vandaan!

Nou zeg, wat is dit nu? Al tijden geen blog gepubliceerd… Ik zal eerlijk zijn: mijn hoofd stond er even niet naar. Ik was moe, mijn hoofd zat vol en ik was toe aan vakantie. Dus het kwam er echt even niet van.

Kus voor Lieke - mijn zusje is doof

Maar inmiddels hebben we met ons gezin een heerlijke zomervakantie achter de rug. En heb ik stiekem wel weer zin om jullie een kijkje te geven in ons leventje. Dus ons blog is er weer! De laatste keer vertelde ik jullie over de verschillende programma’s op Lieke’s CI’s, dat is echt super gegaan!

Ik hoop dat jullie nieuwsgierig zijn hoe het nu met Lieke gaat en wat er in de tussentijd is gebeurd. De komende tijd zal ik jullie hierin meenemen. Zo leuk!

Hopelijk hebben jullie er weer net zoveel zin in als ik!